Select Page

Haspengouw heeft er een leuk adres bijgekregen in

Mechelen Bovelingen

table en bistro o in Heers

table en bistro o in Heers

Zoek je een leuk adres om te gaan eten in Heers? dan raad ik je deze nieuwe zaak in Mechelen Bovelingen aan.  In alle rust en kalmte rij je van Sint-Truiden langs de Chaussee d’Amour naar het Zuiden. Dan sla je af naar Mechelen-Bovelingen. Het eerste stuk van die weg is een relatief smalle holle weg waar je met twee auto’s net langs elkaar door kan. Het prachtige apart aangelegde fietspad naast deze weg viel me direct op. Haspengouw heeft echt prachtige fietspaden!  En dat fietspad is echt héél mooi aangelegd. Fijn dat de gemeentebesturen van Zuid-Limburg werk maken van deze toeristische troef.

Mijn Restaurant

Het dorpsplein van Mechelen-Bovelingen heeft een prachtige kerk. Die gaat recht de hoogte in. Wat een skyline! Recht tegenover de kerk is de voormalige pastorie. Deze is netjes gerenoveerd. Ken je Mitchell en Daniela nog die deelnamen aan ‘Mijn Restaurant’? Zij hebben deze zaak omgetoverd tot een pracht van een horeca-zaak.

Table’o of Bistr’o

je kan culinair eten in het Restaurant Table’o: volgens de kaart 5 tot 7 gangen.  Maar er is ook een bistro aan verbonden: Bistr’o.  Gemakkelijk als je niet zo veel tijd hebt of eens met de kinderen wil gaan eten. Er is ook een terras, daar stoppen de fietstoeristen.

We hebben erg genoten van het menu van de Bistr’o: voorgerecht, hoofdgerecht en dessert voor iets rond de 35 euro.  Echt een aanrader.

Bed en Breakfast

Er is ook een bed en breakfast: 4 kamers staan ter beschikking.  ik kan me inbeelden dat deze zaak binnenkort erg gegeerd gaat zijn.

Ik had echter nog niet gehoord van deze zaak tot voor kort. En omdat ons eerste bezoekje erg meeviel heb ik een tekening gemaakt. In het echt is het natuurlijk nog echt veel mooier. En het lekkere eten moet je zelf es gaan proeven. Veel succes gewenst aan de starters!